Loading...

Aquells nois tan simpàtics t’ajudem a implementar una estratègia de màrqueting i comunicació sòlida i coherent amb les necessitats de la teva marca.

T’ajudem a millorar la teva imatge de marca

Creiem fermament que és imprescindible la implicació del client en els processos creatius, per això col·laborem estretament amb els nostres clients realitzant workshops i sessions de treball conjuntes, per tal de definir un concepte de comunicació fidel als valors de la marca.

chart

Després, ens encarreguem d'implementar-lo en l'àmbit estratègic i tàctic: definim objectius de comunicació i l'ecosistema necessari per assolir-los, planifiquem, executem i mesurem els resultats per a optimitzar en pla d’acció.

Enoturisme Penedès

Actualment estem portant a terme un rebranding de la marca Enoturisme Penedès. En l’àmbit del Pla de Màrqueting Operatiu hem realitzat uns workshops dintre del procés de Conceptualització, d’on es van extreure inputs relatius a imaginari, conceptes, factors diferencials i tipus de target adients pel Penedès. Un cop presentat el Pla de Màrqueting i el Brandbook, ens trobem a la fase de producció creant les peces creatives que donaran vida a la campanya de llançament.

Construïm relacions amb els usuaris

En definitiva, t'ajudem a crear un vincle amb els usuaris, generant converses, provocant interaccions a través dels diferents punts de contacte per a augmentar el grau d’afinitat amb els teus públics, construint un imaginari de marca sòlid que millori el teu posicionament de marca i que ajudi a generar més vendes.