Loading...

Fa 6 mesos vam estrenar nou espai creatiu i ara estrenem nova web!

Creativitat i perseverança, a simple vista, semblen dues paraules antagòniques però en realitat han estat la clau de l’èxit perquè avui us puguem presentar un recull dels millors treballs que hem desenvolupat darrerament.

Per nosaltres, cada projecte és una experiència única que intentem transmetre tant al nostre client com als consumidors. Marques, productes i serveis que il·lusionin i connectin amb les persones a través del disseny, la creativitat i la innovació. 

Durant aquest temps hem creat des de l’Storytelling d’Artcava amb diferents peces de comunicació; la història d’Anori, un jove esquimal en terres de silenci per a l’empresa de climatitzadors Baxi o les històries que fan que any rere any la FM de Vilafranca sigui La Més Típica. També hem dissenyat noves marques, dotant-les de personalitat pròpia, com per exemple el Restyling de PUE, l’empresa de referència en formació i certificació TIC; Càrniques Masó, o el nou logotip de la Capital del Cava, representat per bombolles que ressegueixen la S de Sant Sadurní. A més, hem creat noves identitats corporatives per Turisme de Calafell, Enoturisme Penedès o Mediterranean Wood entre altres.

Tot i que no som modistes, hem dissenyat vestits a mida per a les ampolles de Viña Pomal, Scala Dei o Descregut. Hem creat arquitectures per webs i ecommerce i múltiples campanyes de banners i emailings per a Banc de Sabadell o la Universitat Oberta de Catalunya.

Esperem retrobar-nos aviat per la nostra web, anirem explicant  i compartint nous projectes. Qui sap si el proper pot ser el teu.