Loading...

BOTIGUES ON-LINE I XARXES SOCIALS

El context actual ha accelerat l'imparable creixement de les botigues on-line i la preparació i gestió de bons ecosistemes digitals: Xarxes Socials, Branded content, newsletters, campanyes de bàners, SEO, Facebook ad's, etc.

Aquells nois tan simpàtics et volem ajudar! Et crearem una estratègia de màrqueting digital, l’arquitectura, disseny i programació de la botiga on-line, planificarem les XXSS i generarem continguts diaris per millorar el branding i posicionament de la teva marca.

Comencem? hola@aquellsnoistansimpatics.cat

CELLER MAS BLANCH

El celler Mas Blanch i Jové ens demana una nova web que representi la seva filosofia, valors, manera de treballar i entendre la vida. 

Després de passar-nos una jornada completa al celler, podem copsar les parts més importants, els elements que val la pena destacar, com per exemple,  les obres d’art que ens acompanyen durant la passejada per La Vinya Dels Artistes. Per a nosaltres és importantíssim tenir aquesta perspectiva, atès a què la gent que ho veurà a través de l’ordinador o el mòbil ha de poder impregnar-se del mateix que nosaltres vam viure. 

VEURE WEB

Oroley

La mítica marca de cafeteres italianes Oroley ens demana la renovació de la seva pàgina web per a captar l’interès d’un target més jove. Així doncs, realitzem una proposta clara, un disseny atractiu i una arquitectura web pensada en la usabilitat. 

Gaudir dels teus #Oroleymoments mai havia estat tan fàcil.

VEURE WEB

Perinet

Perinet és una finca a la DOQ Priorat, situada aproximadament a 90 min. de Barcelona. El celler i la vinya de Perinet són únics al Priorat resultat d'una visió particular i pionera en invertir en un celler premium i alhora en un destí turístic d'excel·lència.

El Celler Perinet Winery situat a la comarca del Priorat i que manté una aliança amb el celler Alpha Omega de Napa Valley (Califòrnia, EUA).

VEURE WEB

El 3 de vuit

Crear la nova web de El 3 de vuit, era un repte important, la web d'aleshores s'havia quedat desfasada i calia fer una web nova reorganitzant els continguts, creant apartats nous i sobretot, amb un disseny net i clar i que s'adaptés als nous suports digitals.

I així ho vam treballar conjuntament amb El 3 de vuit, creant wireframes per prioritzar l'organització del contingut i la fàcil navegació per part de l'usuari.

Els usuaris poden veure tot el contingut del portal i poden accedir a la hemeroteca amb  un sistema de subscripció per pagament.

Actualment el web té el triple de visitants, arribant als 60.000 usuaris mensuals. Des d'ANTS també els vam idear l'estratègia digital a les Xarxes Socials. Un cas més d'èxit que ens alegrem moltíssim. 

 

 

VEURE WEB

El Molí Blanc

El Molí Blanc és una casa rural situada al Penedès nord, entre Sant Pere de Riudebitlles i Torrelavit. És un molí construït a mitjans del S.XVII.

En David ha restaurat el Molí al llarg dels últims 20 anys i ha transformat aquest magnífic edifici en un allotjament rural, respectant l’estructura i els elements originals.

Des d’ANTS vam dissenyar i programar la web de reserves i li vam idear una estratègia digital on-line a través de les Xarxes Socials i altres plataformes. El resultat ha estat un altre cas d’èxit. 

VEURE WEB

Xarxes Socials

Liderar la conversa sobre la teva marca no és una opció, és una necessitat.

  • Et crearem un pla social media adaptat a les teves necessitats.
  • Obrirem les Xarxes Socials optimes per a la teva empresa.
  • Interactuarem i segmentarem el públic objectiu.
  • Elaborarem contingut atractiu.
  • Millorarem la reputació on-line de la teva marca.
  • Augmentarem la conversió de les teves campanyes.

 

 

DEMANA'NS PRESSUPOST PER AL TEU PROJECTE

Direcció

Aquells nois tan simpàtics (Simpàtics cowork)
C/ d'Amàlia Soler 5, baixos
08720 Vilafranca del Penedès

Oficina Barcelona (Cloudworks)
C/ Sardenya 229 àtic
08013 Barcelona

Truca'ns
* Camp obligatori

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si ets o no un visitant humà i per evitar enviaments automàtics de correu brossa.