Loading...

Fusta, art i mediterrani en el disseny de la nova imatge de Mediterranean Wood Puigmartí Collection.

 

DETALLS DEL PROJECTE

CLIENT: Mediterranean Wood

WEB: www.mediterraneanwood.eu/

CMS: Wordpress

 

En la creació del logotip ens hem basat en la imatge de l’artista Josep Puigmartí, la fusta de roure i el mar mediterrani. El símbol o imagotip que utilitzem es compon d’una simbiosis entre la silueta d’en Puigmartí, les arrels i la copa de l’arbre. En la tipografia utilitzada en el logotip tallem part de les dues O de la paraula Wood per simbolitzar que és fusta d’autor, tallada amb la màxima excel·lència.

El catàleg està pensat com a eina comercial que utilitzarem a les botigues. Per aquest motiu ens hem basat en un catàleg de gran format que combina localitzacions espectaculars amb parquets de la col·lecció i obres de Puigmartí. L’objectiu és que qualsevol persona relacioni el disseny de les fustes amb les obres de l’artista.

Tipus de projecte: Gràfic, Branding, On-line

A l’hora de desenvolupar la nova webstie de Mediterranean Wood vam marcar com a premissa realitzar un disseny que unifiqués aquests tres conceptes: art, fusta i creativitat i que, a la vegada, ens permetés presentar tant la col·lecció Puigmartí com el Workshop i Showroom d’una forma àgil, ràpida i impactant, seguint les millors pautes d’accessibilitat i usabilitat.

Pàgina web desenvolupada amb el gestor de continguts Wordpress i la tècnica responsive design.