Loading...

Nova web per a Nuria Roura.

DETALLS DEL PROJECTE

CLIENT: Nuria Roura

WEB: www.nuriaroura.com

PROJECTE: Web 

 

Health coach d'èxit Estatal especialitzada en la relació emocional amb el menjar. Autora dels llibres "Detox SEN", "Desayunos SEN" i "Aprende a vivir, aprende a comer".

En la primera reunió amb Nuria Roura constatem que necessita un canvi de logotip, ja que la seva experiència i professionalitat no correspon amb el posicionament de la marca i imatge que tenia. La nostra proposta es basa en un nou logotip més compacte i adient al seu posicionament i el disseny i programació d’una pàgina web més atractiva, amb una arquitectura més entenedora, una millora d’usabilitat i un SEO ben dissenyat. 

 

Per a Nuria Roura, la seva web és l’eina principal del seu treball, per tant, havíem de realitzar una plataforma per contactar i interactuar amb els seus usuaris i alumnes dels múltiples cursos que pots trobar a la pàgina web.

Ara que ja han passat uns quants mesos des de la seva estrena, podem afirmar que és un cas d’èxit, amb milers i milers de visites diàries i amb centenars d’usuaris subscrits als seus cursos setmanalment.

 

Tipus de projecte: Gràfic, Branding, On-line