Loading...

100% Jazz, un segle d’història.

DETALLS DEL PROJECTE

CLIENT:  MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA

 

El Museu d’Història de Catalunya ens demana que creem la nova imatge de les Nits D’estiu que programa els dimecres de juliol i agost. Enguany, el cicle de concerts anirà enfocat a la història del jazz amb el nom “100% Jazz, un segle d’història”. A banda de la gràfica relacionada amb el cicle de concerts, hem de donar entitat pròpia a les Nits D’estiu al Museu d’Història de Catalunya a través d’una marca. 

Per a crear la marca 'Nits d’Estiu' ens basem en un dels seus elements visibles des de l’exterior: les xemeneies. Per una banda, el cicle es realitza al terrat del Museu d’Història de Catalunya on les xemeneies hi són presents i per l’altra, la figura que ens suggereixen és molt semblant a la icona utilitzada per a designar el volum de la música.

Per a poder desenvolupar la gràfica del cicle '100% Jazz, un segle d’història' ens preguntem: com podem capturar moments de la història del jazz que mai tornaran? Doncs a través de la fotografia, d’un petit instant d’explosió, de sentiment, d’originalitat. Creem una gràfica amb la imatge d’una de les icones del Jazz: la cantant Maxine Sullivan. En alguna peça també hi afegim la imatge del pianista Nat King Cole.

Tipus de projecte: Gràfic